Yhteystiedot

JOHTOKUNTA 2021

PUHEENJOHTAJA/KANTTIINI

Eveliina Rehnfors

Sähköposti: eveliina.rehnfors @ gmail.com

Moikka!
Olen Eveliina Rehnfors ja olen ensimmäistä vuotta UMA:n johtokunnassa.
Asun Helsingissä ja kotonamme asustaa bokserinartut Dini (-09) ja Luna (-14) sekä bokseriurokset Taavi (-08) ja Andy (-15). Bokserit ovat kuuluneet elämääni pienestä pitäen. Ensimmäisen ihka oman bokserin (Vili) hankin jo 13-vuotiaana ja sen kanssa tuli harrastettua tottista.
Dinin kanssa olen suorittanut BH-kokeen ja ZTP:n. Dini on nykyään eläkkeellä selkävaivojen takia, mutta tottista Dini pääse kyllä aika ajoin tekemään :)
Taavi on meillä ihan vaan kotikoirana, koska Taavi on täysin sokea, mutta se ei haittaa vanhan herran menoa.
Lunan ja Andyn kanssa treenaan erittäin aktiivisesti tottista, peltojälkeä ja suojelua. Toiveena olisi päästä näiden kahden kanssa kisaamaan.
Tällä hetkellä vedän UMA:n alkeistottista kurssimuotoisena ja jatkossakin olisi tarkoitus pitää useampia tottiskursseja.

SIHTEERI/TIEDOTUS

Minna Ikonen

Sähköposti: minna.ikonen @ bastu.net

MOI!

Olen Minna Ikonen ja olen nyt kuudetta vuotta UMA:n johtokunnassa. Olen aiemmin toiminut useana vuonna UMA:n toiminnantarkastajana. Asun Espoossa ja kotonamme asustavat bokseriuros Arman (-17), bokserinarttu Lina (-16) sekä bokseriuros Max (-13). Ensimmäinen bokseri Mimmi, tuli meille vuonna 2000. Koirat ovat etupäässä perheenjäseniä, mutta kaikenlaisia lajeja on näiden parinkymmenen vuoden aikana tullut kokeiltua. Bonin (2008-2016) kanssa olen suorittanut BH-kokeen ja tavoitteena olisi se suorittaa myös Linan ja Armanin kanssa. Perustottis, peltojälki, NoseWork ja Rally-Toko kiinnostavat tällä hetkellä eniten, näyttelyitä unohtamatta. Kotoamme on lähteynyt maailmalle 57 Bossico's-pentua kahdeksasta eri pentueesta.  

VARAPUHEENJOHTAJA

Kirsi Haapanen

Sähköposti: kirsi.haapanen @ krpagency.fi

Olen Kirsi Haapanen ja olen ollut muutaman vuoden UMA:n johtokunnassa. Perheeseemme kuuluu kaksi bokserineitoa, Iita (Lellibox Sharidan, s.2008) ja Tyyne (Kiada's Arissa, s.2013) sekä hännänhuippuna poikaboksu Reino (Kiada's Ché, s.2016). Lisäksi vaihtelevasti kuuluu pikkutassujen tepsutusta kasvattajana toimimisen myötä. Koiriemme kanssa olen pääasiassa tokoillut ja näyttelyissä käymme silloin tällöin.

RAHASTONHOITAJA

Jenni Rajala-Poikolainen

Sähköposti: jenni.rajala-poikolainen @ elisanet.fi

Hei, Olen Jenni Rajala-Poikolainen Etelä-Sipoosta Västerskogista ja
toista vuotta UMA:n rahastonhoitajana.
Toimin pääyhdistyksen rahastonhoitajana ennen tätä pestiä neljän vuoden
ajan. Boksereita meidän perheessä on ollut jo vuodesta 1996.
Tällä hetkellä kotona majailee vain yksi oman uroksen Neron "Quantum vom
Elisabeth-Brunnen" jälkeläinen Manta "Riverflowers Elegance".
Olen kilpaillut aikaisemmilla boksereillani haussa ja peltojäljellä sekä
suorittanut Neron kanssa ZTP-testin. Kouluttajan olen toiminut usean vuoden ajan Helsingin Palveluskoiraharrastajissa. Olen kasvattanut 2 pentuetta nimellä Miinanraivaajan (nimi tulee ensimmäisen narttuni Miinan mukaan).

KOE- JA KOULUTUSVASTAAVA

Sini Teittinen

Sähköposti: sinihelmi.teittinen @ gmail.com

NÄYTTELYVASTAAVA

Päivi Hakuli

Sähköposti: phakuli @ saunalahti.fi

JÄSEN

Elina Koivisto

Sähköposti: elina_koivisto @ msn.com

 Huomaathan, että sähköpostiosoitteista täytyy ennen käyttöä poistaa välimerkit @-merkin molemmilta puolin