Yhteystiedot

JOHTOKUNTA 2018

PUHEENJOHTAJA

Eveliina Rehnfors

Sähköposti: eveliina.rehnfors @ gmail.com

Moikka!
Olen Eveliina Rehnfors ja olen ensimmäistä vuotta UMA:n johtokunnassa.
Asun Helsingissä ja kotonamme asustaa bokserinartut Dini (-09) ja Luna (-14) sekä bokseriurokset Taavi (-08) ja Andy (-15). Bokserit ovat kuuluneet elämääni pienestä pitäen. Ensimmäisen ihka oman bokserin (Vili) hankin jo 13-vuotiaana ja sen kanssa tuli harrastettua tottista.
Dinin kanssa olen suorittanut BH-kokeen ja ZTP:n. Dini on nykyään eläkkeellä selkävaivojen takia, mutta tottista Dini pääse kyllä aika ajoin tekemään :)
Taavi on meillä ihan vaan kotikoirana, koska Taavi on täysin sokea, mutta se ei haittaa vanhan herran menoa.
Lunan ja Andyn kanssa treenaan erittäin aktiivisesti tottista, peltojälkeä ja suojelua. Toiveena olisi päästä näiden kahden kanssa kisaamaan.
Tällä hetkellä vedän UMA:n alkeistottista kurssimuotoisena ja jatkossakin olisi tarkoitus pitää useampia tottiskursseja.

SIHTEERI/TIEDOTUS

Minna Ikonen

Sähköposti: minna.ikonen @ bastu.net

MOI!

Olen Minna Ikonen ja olen nyt kolmatta vuotta UMA:n johtokunnassa. Olen aiemmin toiminut useana vuonna UMA:n toiminnantarkastajana. Asun Espoossa ja kotonamme asustaa bokseriuros Arman (-17), bokserinarttu Lina (-16) sekä bokseriuros Max (-13). Ensimmäinen bokseri Mimmi, tuli meille vuonna 2000. Koirat ovat etupäässä perheenjäseniä, mutta kaikenlaisia lajeja on näiden reilun viidentoista vuoden aikana tullut kokeiltua. Bonin (2008-2016) kanssa olen suorittanut BH-kokeen ja tavoitteena olisi se suorittaa myös Maxin, Linan ja Armanin kanssa. Perustottis, peltojälki ja Rally-Toko kiinnostavat tällä hetkellä eniten, näyttelyitä unohtamatta. Kotoamme on lähteynyt maailmalle 33 Bossico's-pentua viidestä eri pentueesta.  

VARAPUHEENJOHTAJA

Kirsi Haapanen

Sähköposti: kirsi.haapanen @ krpagency.fi

Olen Kirsi Haapanen ja kolmatta vuotta UMA:n johtokunnassa. Perheeseemme kuuluu kaksi bokserineitoa, Iita (Lellibox Sharidan, s.2008) ja Tyyne (Kiada's Arissa, s.2013) sekä hännänhuippuna poikaboksu Reino (Kiada's Ché, s.2016). Lisäksi vaihtelevasti kuuluu pikkutassujen tepsutusta kasvattajana toimimisen myötä. Koiriemme kanssa olen pääasiassa tokoillut ja näyttelyissä käymme silloin tällöin.

RAHASTONHOITAJA

Jenni Rajala-Poikolainen

Sähköposti: jenni.rajala-poikolainen @ elisanet.fi

Hei, Olen Jenni Rajala-Poikolainen Etelä-Sipoosta Västerskogista ja
toista vuotta UMA:n rahastonhoitajana.
Toimin pääyhdistyksen rahastonhoitajana ennen tätä pestiä neljän vuoden
ajan. Boksereita meidän perheessä on ollut jo vuodesta 1996.
Tällä hetkellä kotona majailee vain yksi oman uroksen Neron "Quantum vom
Elisabeth-Brunnen" jälkeläinen Manta "Riverflowers Elegance".
Olen kilpaillut aikaisemmilla boksereillani haussa ja peltojäljellä sekä
suorittanut Neron kanssa ZTP-testin. Kouluttajan olen toiminut usean vuoden ajan Helsingin Palveluskoiraharrastajissa. Olen kasvattanut 2 pentuetta nimellä Miinanraivaajan (nimi tulee ensimmäisen narttuni Miinan mukaan).

KOE- JA KOULUTUSVASTAAVA

Henna Lappi-Tanskanen

Sähköposti: henna.lappi-tanskanen @ espoo.fi

Olen Henna ja olen nyt kolmatta kauttani Uma:n johtokunnassa.
Itselläni on kaksi bokseria kotona, eläkeläinen Uni (-07) ja harrastus kaverina Spede (-14). Olen harrastanut hakua, mutta nykyisin treenaamme enempi vähempi tosissamme peltojälkeä, tottista sekä suojelua.
Minuun saa olla rohkeasti yhteydessä, jos tulee koulutukseen liittyviä kysymyksiä!

NÄYTTELYVASTAAVA

Sirpa Annala

Sähköposti: sirpa.annala @ kotiposti.net

Hei, olen Sirpa Annala, bokseriharrastaja vuodesta 1986. 

Luottamustoimeni Suomen Bokseriyhdistyksessä ovat aiemmin olleet; kerhokauppias -90 luvulla ja näyttelyvastaava 2010-2012.

Ensimmäinen bokserini oli tiikeriuros Eckbran Tabula Rasa, ”Rocky”. Rakkaus rotuun syveni ja 1992 perheeseen saapui Hollannista Clay Eckbran fan Ruygelollum. Clayn kanssa aloitin PK harrastamisen ensin haussa ja myöhemmin kilpailtiin metsäjäljellä.
Kun Rocky lähti sateenkaarisillalle, haettiin Clayn seuraksi niin ikään Hollannista Mr Homer di Noi Vincere. Homerin kanssa kilpailin metsäjäljellä ja tokossa.
Homer eli pitkän hyvän elämän ja jätti meidät 14,5 vuotiaana.

2005 perheeseemme haettiin ensimmäinen narttu, Belamie di Noi Vincere ”Lisa”, sekin Hollannista. Lisan kanssa jatkui samat harrastukset ja metsäjäljeltä haettiin sillekin PK-tulos. Pienimuotoisen kasvatustyön aloitin vuonna 2008 kennelnimellä GiveMeFive.

Lisan ensimmäisestä pentueesta jätin itselleni Hipun, GiveMeFive Betty Boop. Hippu osoitti lahjakkuutta ja intoa tekemiseen jo pennusta, joten sen kanssa olisi ollut helppoa lähteä lajiin kuin lajiin. Mutta jälki ja erityisesti erikoisjälki on kuitenkin ollut se juttu ja saavutimme lajissa hienoja tuloksia, kuten RM´16, IPO-FH ja Atibox FH MM´16 :sta pronssia. 

Näyttelyitä on harrastettu sen verran, että Rockya lukuun ottamatta kaikki koirani ovat olleet vähintään Suomen muotovalioita. Homer ja Hippu myös Kansainvälisellä Mva-tittelillä huomioitu.

Koiria on kotona tällä hetkellä kaksi, omat kasvattini Jack Sparrow "Jaska" ja sen tytär Tinkebell "Hilla".

KANTTIINI

Paula Hoikka

Sähköposti:

Hei,
olen Paula Hoikka, Uman hallituksessa takaisin melkein 15v tauon
jälkeen. Ensimmäinen bokseri tuli minulle -88, tällä hetkellä kotona
Myllypurossa asuvat Una (-06) ja Jasu (-13). Koirieni kanssa olen
vuosien varrella harrastanut metsä- ja peltojälkeä, Mejää, tottista,
Rally-tokoa ja agilityä - ennen kaikkea haluan tehdä koirineni mukavia
positiivisia asioita.
Olen toiminut pentu- ja arkitottiskouluttajana muutamien kurssien
verran, Rally-tokon saloihin olen myös tutustuttanut umalaisia. Uman
lisäksi olen usean vuoden ajan ollut mukana MyKyssä (Myllypuron
koirayhdistys) sekä kouluttajana että hallituksessa.

JÄSEN

Tytti Reinikainen
Sähköposti: tyttireinikainen @ hotmail.com
Olen Tytti Reinikainen ja nyt viidettä vuotta UMA:n johtokunnassa. Ensimmäinen bokseri, Peppi, tuli elämään vuonna -99. Tällä hetkellä kotona asustaa bokserinarttu Aida (-09) ja bordercollie uros Rölli (-16). Kisakoirana ollut myös dobermanni. Kaikenlaisia lajeja on tullut kokeiltua ja jonkin verran kisattuakin. Aidan ja Röllin kanssa harrastellaan eniten tokon, pk-haun ja peltojäljen parissa.

JÄSEN

Anne Hytönen

Sähköposti: anne-maj.hytonen @ luukku.com

Heippasti hei,
Olen Anne Hytönen ja nyt muutaman välivuoden jälkeen olen taas UMA:n johtokunnassa.
Kotona meitä liikuttavat eri harrastusten parissa (nyt perhemme kolmas ja neljäs bokseri) Ukko Armas (2007) ja Helmi Orvokki (2010). Olemme harrastelleet hakua, tokoa ja FH-jälkeä, enemmän tai vähemmän tosissaan.
Koulutusohjaajana olen koulutellut arki- ja PK-tottista ja TOKOa Helsingissä, Lohjalla, Keravalla ja Järvenpäässä eri ikäisten ja eri rotujen parissa.

 Huomaathan, että sähköpostiosoitteista täytyy ennen käyttöä poistaa välimerkit @-merkin molemmilta puolin